Vyborg-INFO

 

Vyborg-info 12.3.2015_CTP.inddEr du informert?

Vyborg-INFO er bladet for deg som vil ha info om arbeidet i Vyborg!

 

Det kommer ut en gang  i året, vanligvis i mars.
Du kan bli en Vyborg-Venn, da får du automatisk Vyborg-INFO tilsendt i posten!


Redaksjon for Vyborg-INFO:
 Jon Teigen, Johannes Stokke, Johan Behrentz

Foto: Hilde Gjengedal, Johs. Stokke, Gudrun Longva

– – –

Gudrun Longva Redaktør for Vyborg-INFO

Helsing frå redaktøren

Det er et ønske fra oss som jobber med dette bladet at du brukar det aktivt i din formidling om arbeidet i Vyborg.

Gi det til venner og kjente. Del ut bladet når du selger lodd, eller del det ut i din menighet, forening eller bibelgruppe. Oppfordre folk til å støtte arbeidet i bønn og gjennom gaver av ymse slag!

–  Gudrun Longva, redaktør

 

Unge og eldre sammen om å hjelpe

Jeg har virkelig latt meg imponere over folks engasjement og oppslutning om Vyborghjelpen. Det gjelder ikke minst at unge mennesker blir tent for å hjelpe andre. Jeg merker det på unge i min nære krets. De spør om det er noe Vyborghjelpen kan bruke, av klær og ting de ikke bruker lenger. Eller de kommer med pent brukte barneklær. Jeg synes det er så nydelig å ta imot slike gaver til de små og til de unge i Russland. Jeg merker det når jeg selger lodd, og når vi har basar. Nøden appellerer og stimulerer til å gi.

Jeg gleder meg over de unge i Fana som kommer igjen og igjen på tur. De har skjønt noe viktig: Vi har ansvar for å dele med andre. Og jeg gleder meg sånn over de middelaldrende og eldre. De trofaste giverne. De som ber og som bærer arbeidet. De som strikker og syr. De som drar til Russland og snekrer. De som farter rundt i butikker og «shopper» for å ha med seg noe fint til våre naboer i øst. De som sitter på butikken hjemme og selger lodd. Det koster litt å gjøre det, men de vet at det nytter å hjelpe.

Ja, det er mye å glede seg over. Unge og eldre med hver sine oppgaver og hver sin måte å gjøre det på. Jeg er imponert over innsatsen og takker Gud for hver enkelt som på en eller annen måte har bidratt til at det blir stadig nye hjelpesendingsturer.

Og: Jeg håper at dette nummeret av Vyborg-INFO blir brukt til informasjon om arbeidet. Gi det til noen! Spre det utover.

La andre få se hva vi holder på med. Lykke til!

Gudrun Longva, Brattvåg  –  Redaktør

Klikk på linken for å laste ned bladet i PDF-format: