Vellykkede basarer

Denne uken har Vyborghjelpen hatt to basarer. Begge plassene var resultatet svært godt, både når det gjelder innkomne midler og stemningen på basaren. De som var møtt frem hadde en trivelig stund sammen. Vi tar her med noen bilder fra Osternes bedehus og et referat fra Godøy bedehus

En liten rapport fra Vyborbasaren på Godøy:

Torsdag kveld var det ennå en gang Vyborgbasar på Godøy bedehus i Giske kommune på Sunnmøre. Basaren var i mange år på Valderøy før den ble flyttet til Godøy bedehus.

Ulike aktører er med og deltar med program. En av de mest trufaste aktørene er Godøy Brass. Slik også dette året. Av sangere er det ulike aktører som har vert med. Dette året var det ei flott mannsgruppe, ASAF, fra Giske kommune som gledde basarlyden med vakker sang. Der var også diktlesing og lysbilder fra arbeidet i Vyborg og St.Petersburg området. Så kvelden ble lang.

Hoveddelen var selvsagt basardelen. Mange flotte gevinster fikk nye eiere denne kvelden. Det var solgt mange loddbøker i forkant, men også mange loddbøker på basarkvelden. I tillegg var det to omganger med åresalg. 

Der var kanskje litt mindre folk dette året. Kanskje det fine været ikke var gunstig for en basarkveld. I tillegg var det denne kvelden kolonnekjøring i tunnelene til øyene. Dette påvirket selvsagt også litt inn på resultatet som uansett ble svært bra.

STOR takk til alle som har vert med å solgt lodd. Mange har fått loddbøker tilsendt i posten. ALLE bøkene kom solgte tilbake, kanskje med unntak av ei. Tror ikke noen blir fornærmet om to navn blir nemd. Norunn og Jostein Mulelid.  Mange dager har de tilbrakt på ulike butikker i Giske kommune. De har gjort et STORT arbeid i alle åra. TUSEN TAKK. Takk og til de som brukte mye tid på å lage til basaren, både med oppsetting og nedrigging av bord og stoler. Alle som laget mat, og som tok ansvar på huset denne kvelden. Mange flotte hjelpere var i sving.

Og ikke minst. TAKK til alle som kom og var med på basarkvelden.

Ref. fra basaren.

På de to basarene kom det inn tilsammen ca. hundrede tusen.