Hjertelig takk for 460.000 kroner

Basaruken er over for denne gang. Vi bøyer oss i ydmyk takknemlighet for 460.000 kroner til Vyborghjelpen. Tusen takk til alle som har støttet arbeidet med gevinster, loddkjøp, mat til basarene og annet praktisk arbeid.

Pengene kommer godt med, ja de er helt nødvendige! Vi har våre prosjekter som vi støtter hvert år. Vi har barnehjemmet, Baptistkirken, barnearbeiderne, evangeliesentrene, Vyborg Kristne Senter, diakon Luydmila, pastor Valera og ikke minst matkasseprosjektet. Og til stadighet dukker det opp nye utfordringer som vi må ta stilling til om vi kan støtte eller ikke. Da handler IKKE om vi VIL eller ei, men det handler om PENGER. Har vi noe å støtte med? De som har støttet oss på basarer og andre arrangement er med på å stabilisere og videreføre. dette er vi inderlig takknemlige for. Takk til alle ildsjeler i Fiskå, Brattvåg, Volda, Dalsfjorden, Blomsterdalen og Fitjar. Takk også til Åseral og Valderøy som hadde basarer i april.

I Russland er det vanskelige tider for veldig mange. Vi understreker at vi ikke driver politikk, men hjelpearbeid basert på Mesterens ord: «Det dere gjorde mot en av disse mine minste små, det gjorde dere mot meg.»

Om du vil støtte dette arbeidet, kan du benytte dette kontonummeret: 3900.25.83155.

Kan du tenke deg å bli med på HJELPESENDINGSTUR 10.-19.oktober? Ta kontakt med Si-Reiser tlf 70179000, eller Gudrun Longva tlf 95830672