HJELPESENDINGSTUR 10.-19. november 2014

Kan du tenke deg å være med på hjelpesendingstur til Vyborg og St.Petersburg? Det er ledige plasser på turen 10. til 19. november. Vi ønsker at flere skal få oppleve det arbeidet vi står i, og samtidig være turist i Vyborgområdet og St.Petersburg.

Vi er gjester i Vyborg Baptistkirke og blir med og synger under gudstjenesten søndag. Bildet er fra hjelpesendingsturen  høsten 2013

Vi er gjester i Vyborg Baptistkirke og blir med og synger under gudstjenesten søndag. Bildet er fra hjelpesendingsturen høsten 2013

Bussene (gode turistbisser med plass til både varer og gjester)  går fra Bergen, Kristiansand og Ålesund. Vi møtes i Oslo første kvelden, kjører Videre til Stockholm neste dag. Derfra tar vi turistferge over til Helsinki. Nattsegling med gode lugarer. Møtesamling om bord. Neste morgen er vi i Finland og kjører derfra til russegrensen og inn til Vyborg hvor vi tar inn på Hotel Druchba.  Der bor vi i fem døgn, og der spiser vi frukost. Den øvrige bespisningen foregår for det meste i Vyborg baptistkirke, der vi er deres gjester.

Mens vi er i Vyborg, besøker vi «våre» evangelisentrene House of Hope (for menn) og Bethesda House (for kvinner), vårt eget barnehjem, Vyborg Kristne Senter hvor vi møter Richard og Judy Grout og diakon Luydmila og hennes mann Segeij. Pastor Valera og hans medarbeider Eric vil vi møte, særlig i forbindelse med matkasseutdelingen til «trengende» i fattige områder.

Styrer Elena og Jostein Mulelid sammen med en av godguttene på Life

Styrer Elena og Jostein Mulelid sammen med en av godguttene på Life

IMG_9833

Det blir også en heldagstur til St.Petersburg, hvor man kan se Vinterpalasset og Isackatedralen, for deretter å besøket barnehjemmet Life, et krisemottak for gatebarn midt i St.Petersburg by.

Ja, mye mer blir det. Fikk du lyst å bli med? Ta kontakt med Si-Reiser tlf 70179000 for mer info, eller kontakt Gudrun Longva på facebook eller mobiltelefon.