Velsignet julehøytid til dere alle

Vyborghjelpen ønsker å takke alle gode medarbeidere, både i Norge og Russland, for stor innsats gjennom året som er gått.  Takk til dere alle som har støttet arbeidet på en eller annen måte. Med ønske om en velsignet god jul og et godt nytt år til dere alle. Takk også til Si-Reiser for utmerket samarbeid og god tilrettelegging av våre turer  (www.si-reiser.no)   

På nyåret vil vi komme tilbake med «tallenes tale» når det gjelder våre prosjekter i Russland og det som gjelder våre inntektskilder: basarene, møtene, private gaver og sponsorer.                       I januar legger vi budsjettet for 2016. Landsrådet samles 18. januar. I den forbindelse blir det et  STORT Vyborgtreff på Blindheim bedehus (Ålesund kommune) søndag 17. januar kl.17.   Den som har anledning må legge turen til Blindheim. Der deltar Jon Teigen, Johannes Stokke, Jostein Mulelid, Hilde Gjengedal & Gudrun Longva, Magnhild Turøy, Torstein Remme m.fl. Kaffe og servering, og selvsagt kollekt til Vyborghjelpen. VARMT VELKOMMEN fra fjernt og nært!

Det er en stor glede å melde at en familie har flyttet inn i barnehjemmet. Voksne og 6 barn. Og til våren fylles også de andre leilighetene. Endelig!! Det er mye å glede seg over.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_095731