Takk og påminnelse

TAKK!

Første uken i september var det basarer og Vyborgkvelder på Fiskå, i Brattvåg og Volda på Sunnmøre og Huglo i Sunnhordland. Vyborghjelpen takker varmt alle som møtte fram og støttet arbeidet, alle arrangører, sponsorer og medhjelpere. Til sammen kom det inn ca 315.000 kroner på disse kveldene. Vi er rørt og takknemlige over engasjementet. Basarene er vår hovedinntektskilde og gir Vyborghjelpen et godt økonomisk grunnlag.

17.oktober blir det stor Vyborgbasar i bedehuset Karmel Blomsterdalen i Fana og 18. oktober Vyborgkveld med lynutlodning på Træet bedehus på Askøy. VELKOMMEN!

PÅMINNELSE:

Hjelpesendingsturen 9.-18. november går som planlagt med tre busser. En fra Kristiansand, en fra Bergen via Sunnhordland og en fra Ålesund. Det er fremdeles ledige plasser, og påmeldingsfristen er satt til 1. oktober (pga visumsøknadene).  Opplysninger og påmelding til Si-Reiser tlf 7017 90 19 v/ Corina eller på www.si-reiser.no

Det er viktig å fylle bussene. Jo flere vi er som reiser, jo mer får vi med oss inn til Russland av klær og utstyr til de som venter på vår hjelp. Kjenner du noen som kan tenke seg å være med? Eller kanskje du skulle be med deg en venn? Hjertelig velkommen på en spennende og annerledes tur, der du er turist og hjelper samtidig!

Det står mer om hva en hjelpesendingstur er lengre nede på denne siden, og du kan også lese mer om turen på www.si-reiser.no