Hjelpesendingstur 9.-18. november 2015

Når dette skrives, er det «dagen før dagen». 9.11. drar vi til Vyborg og St.Petersburg med hjelpesending fra Ålesund, Bergen og Kristiansand. I år er vi 59 personer som skal avgårde på denne hovedturen. 30 personer var der borte i sommer.

I Oslo samles vi i to fullstappede busser. Vi har med klær og utstyr av forskjellig slag, Turen går via Stockholm og videre med stor ferge til Helsinki (nattseiling). Onsdag kjører vi videre til Lappenranta, hvor vi skal ha et stopp før vi drar til grensen (ny grenseovergang for oss) og inn til Vyborg i Russland om ettermiddag. Returen over grensen fra Russland til Finland er mandag går mandag 16.11. inn til Valima i Finland.

Vi oppfordrer til forbønn for turen, at alt på reisen går godt. Vi vet at det er mye uro på mange grenseoverganger i Europa, og russegrensene er intet untak, snarere tvert imot. Be om beskyttelse. Gud hører bønn!                                                                                                                  Mens vi er i Russland har vi mange oppgaver som skal utføres, mange som skal besøkes og mye varer skal distribueres til våre prosjekter og til mennesker som sliter på mange vis.                      Vi oppfordrer til forbønn for våre medarbeidere, for barnehjemsbarna og deres voksne hjelpere, for brukerne av evangeliesentrene og deres ledere, for pastorene og menighetene. Gud hører bønn!

Vi kommer tilbake med fyldig rapport etter turen. Du kan også følge oss på facebook, anten på Vyborghjelpen eller på Gudrun Longvas side.

 

Det er dette vi vil!