GODT NYTT ÅR 2017

Først av alt: Godt og velsignet nytt år til dere alle. Vyborghjelpen er takknemlige for at så mange har stått med oss dette året, både i forbønn og økonomisk. Det fyller oss med dyp glede og takk! Nå går vi inn i et nytt år, og vi regner med dere i fortsettelsen. Landsrådet skal snart møtes og legge de videre planene for Vyborghjelpen.

VYBORGHJELPEN SKAL OGSÅ HA ÅPENT MØTE PÅ BLINDHEIM BEDEHUS SØNDAG 22.januar. kl.19. DET BLIR ET SANG-OG MUSIKKMØTE MED GODE SANGKREFTER!(Annonsering lokalt.)

 Vyborghelpens Landsråd er styret, pluss representanter fra Sørlandet og Hordaland. Dette rådet samles en gang i året, og er generalforsamling i  Vyborghjelpen.                                            23. januar 2017 samles vi i Ålesund. Da blir det noen utskiftninger i styre/råd, og ellers en spennende sakliste med budsjett, regnskap, og tanker som deles i forbindelse med arbeidsåret 2017. Det blir planlegging av nye turer, både sommertur og høsttur, med hjelpesendinger til Russland. Også basarene planlegges i disse dager.  Vær med å be for det kommende arbeidsåret, slik vi får være til hjelp for de som vi er satt til å hjelpe. 

img_1712

Styret og landsrådet samlet 14.11.16. ombord i båten mellom Helsinki og Stockholm på veg hjem fra Russland. Fra v. Turid Sivertsen, Anna Hobbesland, Anbjørn Walderhaug, Jorunn Fluevåg, Johannes Stokke, Jostein Mulelid, Norvald Bjørkevoll, Birgit Korsvik, Jon Teigen, Jorunn Håskjold, Magnhild Turøy, ikke til stede Liv Randi Rystad. Gudrun Longva tok dette noe dunkle mobilbildet.